Subsidie aanvragen SIM

Toekenningen
Huysch heeft in 2020 subsidieaanvragen voor o.m. Geertruidskerk, Vuurtoren Durgerdam en Brandweerkazerne Rhenen verzorgd. Ook dit jaar zijn alle subsidieaanvragen weer gehonoreerd. De toegekende bedragen zijn in tegenstelling tot voorgaande jaren (AVG) niet gepubliceerd.

Afgelopen vier jaar hebben wij 2,3 mln euro aan subsidie voor instandhouding kunnen genereren. Als u benieuwd bent naar subsidiemogelijkheden van uw monument neem dan gerust contact op.

Huysch heeft in 2019 subsidieaanvragen voor de NS Stations Haarlem, Leeuwarden en Geldermalsen verzorgd. Ook dit jaar zijn alle subsidieaanvragen gehonoreerd en toegekende bedragen zijn gepubliceerd.

Huysch heeft in 2018 de subsidieaanvragen voor acht gebouwen van buitenplaats Paleis Soestdijk verzorgd. De gebouwen betreffen het Paleis, Oranjerie, Koninklijke Stallen, Logisgebouw, Watertoren, Boerderij en Speelboerderij en Sportpaviljoen. De subsidieaanvragen zijn allen gehonoreerd en toegekende bedragen zijn gepubliceerd.

In 2017 heeft Huysch vijf subsidieaanvragen verzorgd in het kader van de Subsidieregeling Instandhouding Monumenten (SIM). De aanvragen betroffen zeer diverse objecten, waaronder het ANWB Hoofdkantoor en de Grote Kerk Hoorn. De subsidieaanvragen zijn allen gehonoreerd en toegekende bedragen zijn gepubliceerd.